Home | Kontakt | RSS

InfoGalleri – brugerstyrede interaktive displays

InfoGalleri er et interaktivt og dynamisk alternativ til den fysiske plakat. Ved hjælp af blandt andet sensorer og bluetooth tilpasses indholdet til brugerne.

 

Projektet er udviklet af:

 

Alternativ til den fysiske plakat
InfoGalleri er et softwarekoncept til at udstille digitalt indhold på interaktive displays (fx infostandere, storskærme, projektioner, gulvdisplays) i det fysiske rum. Sådanne displays bliver et dynamisk alternativ til den fysiske plakat.

Med redaktionsværktøjet kan man sende indhold ud til relevante målgrupper. Den hurtige opdatering formidler fra minut til minut dit budskab ud til målgruppen: det kan være et slagtilbud en time før lukketid på displays i supermarkedet; eller en aktuel event, der skal gøres reklame for på alle displays i et indkøbscenter.

Interaktivt indhold med sensorer og bluetooth
For at målrette indholdet og gøre det interaktivt anvendes blandt andet sensorer og bluetooth til at tilpasse indholdet til brugerne, og måske overraske dem, når de kommer i nærheden af et display.

InfoGalleri er allerede i anvendelse på landets største biblioteker og en række andre kulturinstitutioner og offentlige forvaltninger.

Læs mere om InfoGalleri

Print Tip en ven

InfoGalleri - Billeder

Senest opdateret: 12/06/08 , © Alexandra Instituttet A/S