Home | Kontakt | RSS

Arrangements kalender

Teknologikaravanen besøger København

Gør som HKH Prins Joachim – besøg Teknologikaravanen på Rådhuspladsen 22. Januar 2009. Teknologikaravanen slutter sin Danmarksturné af på Rådhuspladsen, hvor Prins Joachim, Helge Sander, Jesper Møller og Hans Skov Christensen besøger udstillingsbussen. Kom forbi og se eksempler på intelligente produkter og tal med forskere og virksomheder bag dem.

Se og prøv teknologierne

  • Musikafspilleren til sengen
  • RFID-trafiksystemet, som forebygger højresvings-ulykker
  • Bolden, der selv fortæller, om den er kommet i mål
  • Edderkoppen – det intelligente legeredskab, som fremmer kreativ leg
  • og mange flere....

Ny teknologi kan skabe vækst og forretningsmuligheder for din virksomhed. Men er du opmærksom på den teknologi, der allerede findes?

Teknologikaravanen giver dig de nyeste ideer, når det gælder informations- og kommunikationsteknologi. Du møder forskerne ansigt-til-ansigt og andre potentielle samarbejdspartnere.

Prøv en segway

Du kan under udstillingen få en tur på en af de to segways, der under udstillingen kører rundt på en lukket bane på Rådhuspladsen.

Hvordan kommer din virksomhed i gang?

Varmestue: Mellem kl. 13:00 og 18:00 har du mulighed for at få en kop kaffe og en snak med repræsentanterne bag Teknologikaravanen om hvordan din virksomhed kommer i gang med et it-projekt med støtte fra forskerne. Varmestuen findes i Industriens hus lokale 102.

 

Tid & sted:
22/01-09: 12.00-14.00 & 15.00-18.00

Bemærk: Bussen er lukket for offentligheden mellem kl. 14:00 og 15:00, hvor HKH Prins Joachim m.fl. får særrundvisning i bussen.

Rådhuspladsen i København
&
Industriens Hus lokale 102
1550 København V
Entrepriser:
Åbent arrangement: Gratis
Anden information:
Print Tip en ven
Senest opdateret: 28/03/08 , © Alexandra Instituttet A/S